WANDAFWERKING

Maak van uw individuele voorstelling ruimtelijke werkelijkheid. Met wandbekleding kunt u uw individuele en creatieve ideeën in een ruimte realiseren.


Afwerken van wanden met verf en/of wandbekleding behoren tot mijn dienstenpakket.

Hieronder vind u voorbeelden van diverse wandbekledingsmaterialen met daaronder een aantal digitale behangboeken. Door op de onderstaande onderstaande boeken te klikken kunt u diverse voorbeelden van wandbekledingsmaterialen bekijken. Tijdens het werkbezoek zal ik diverse stalenboeken meenemen met een ruime keuze aan stalen en de bijbehorende prijzen.  


Hieronder vind u een opsomming en een korte omschrijving van een aantal gangbare producten.

(Klik op een van de bovenstaande behangboeken om voorbeelden te bekijken)

(Klik op het bovenstaande behangboek om voorbeelden te bekijken)Glasweefsel en decoratievlies

Glasweefsel is een sterk, elastisch, kras- en stootvast materiaal. Dit materiaal is uitermate geschikt om scheuren in de ondergrond weg te werken m.a.w. het materiaal is scheuroverbruggend. Wel dient glasweefsel met een goede kwaliteit muurverf afgeschilderd te worden. De kleur kunt u in veel gevallen zelf bepalen.

Vliesbehang

De achterkant is voorzien van een vlies en daardoor sterker dan traditionele behang. Vliesbehang kan droog verwijderd worden. Door het moeiteloos verwijderden wordt de ondergrond minder snel beschadigd. Het materiaal is compleet voorzien van kleur, patronen met of zonder glans.

Naar boven

Copyright 2017 © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Kokkeler Schilderwerken.  Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer  | Privacybeleid | Sitemap

Kokkeler Schilderwerken

Voskampsweg 1

7591 TA

Denekamp


Telefoon: 0541-352738

Mobiel: 06-24759102

info@kokkelerschilderwerken.nl

Werkzaamheden Projecten Links Contact
Kokkeler  Schilderwerken
Werkzaamheden Projecten Links Contact