Copyright 2017 © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Kokkeler Schilderwerken.  Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer  | Privacybeleid | Sitemap

Kokkeler Schilderwerken

Voskampsweg 1

7591 TA

Denekamp


Telefoon: 0541-352738

Mobiel: 06-24759102

info@kokkelerschilderwerken.nl

Werkzaamheden Projecten Links Contact
Kokkeler  Schilderwerken
Werkzaamheden Projecten Links Contact

Nadat het eerste contact is gelegd, maak ik met u een afspraak voor een werkbezoek. Tijdens dit bezoek bekijk ik het werk op bestaande kwaliteit en hoeveelheid aan het te behandelen oppervlak. Ook worden diverse onderwerpen besproken, hierbij kunt u denken aan materiaalkeuze, kleurkeuze, tijdsbestek, enz.


Afhankelijk van uw wens  kan ik een vrijblijvende offerte met een vasteprijs voor u maken. Ook is het mogelijk dat het project op uurbasis wordt aangenomen (regiewerk)


Vaste aanneemsom

Regiewerk


WERKWIJZE

Vaste aanneemsom

U ontvangt een gespecificeerde offerte. Hierin staan de volgende punten beschreven:Voor meer informatie en aanvullingen op deze prijsvormingsmethode verwijs ik u naar mijn algemene voorwaarden.


Een aantal dagen na ontvangst van uw offerte neem ik contact met u op om de offerte te bespreken of u kunt mij benaderen voor eventuele vragen.  Indien u akkoord gaat, verzoek ik u de opdrachtovereenkomst te onderteken zodat het project gepland en het materiaal besteld kan worden.


Regiewerk

Het werk word uitgevoerd op basis van nacalculatie. Beide partijen tekenen een opdrachtovereenkomst waarin het volgende vermeld staat:Wekelijks krijgt de opdrachtgever een overzicht van de uren en materialen, die door de opdrachtgever voor akkoord wordt getekend.


Op basis van dit overzicht wordt er elke 14 dagen gefactureerd.


 Voor meer informatie en aanvullingen op deze prijsvormingsmethode verwijs ik u naar mijn algemene voorwaarden.


Naar bovenNaar boven